Lütfen Bekleyin...

Ürün detay

Ericsson-LG iPECS eMG800

.
Açıklama:

Analog telefonlarınızı ve analog dış hatlarınızı kullanmaya devam edebileceğiniz yeni IP Santral çözümü iPECS eMG800 bünyesinde 1.200 dahili abone çalıştırabilmektedir. IP Telefon, analog telefon yada dijital telefon kullanımına olanak sağlayan eMG800 yüksek sayıda analog telefon kullanmak isteyen firmalar için optimum çözüm sağlamaktadır.

Özellikler:

Uygun fiyatlı ve sınıfının en iyisi

IP, dijital, analog ve UC cihazlarını destekleyen uygun maliyetli bir hibrit platformdur, böylece herhangi bir teknolojiye sahip herhangi bir cihazdan çalışabilirsiniz. iPECS eMG800, yatırım getirinizi en üst düzeye çıkaracak zengin yerleşik çözümler sunar. TDM yani mevcut analog aboneleri, dahili VoIP ve acil durum alarmına sahip telesekreter kapasitesinin yanında standart bir santral özelliklerinin tümü zaten sistem sistem özelliklerine dahildir. Kompakt tasarımının yanında tüm özelliklerin ilk satın satın alınan pakete dahil oması ilave lisans bedellerini ortadan kaldırmaktadır.

iPECS eMG800 ile birlikte gelen standart özellikler

Başlangıç paketinde bulunan iPECS eMG800 ana kabinet, 8 kanal VoIP yani IP dış hat, 200 adet dahili abone kapasitesi ile bi