Lütfen Bekleyin...

Ürün detay

Ericsson-LG iPECS UCP2400

.
Açıklama:

Sisteme entegre işbirliği özellikleri ve uygulamalarıyla iş verimliliğinizi artırın. Kullanımı basit ve sezgisel bir arayüzden kullanıcının varlığının net görünürlüğü ile ses, görüntü, anında mesajlaşma ve daha fazlası aracılığıyla ekip ruhunu üst seviyeye çıkaran ip santral çözümüdür.

Sanallaştırmanında desteklendiği UCP IP Santral çözümünde iPECS vUCP, önemli maliyet tasarrufu sağlarken BT çevikliğinizi, esnekliğinizi ve ölçeklenebilirliğinizi artırabilir. Karlılığınızda ve iş üretkenliğinizde artış anlamına gelen UCP'nin tüm avantajlarını sağlarken kurulum esnekliğini, modüler esnek mimarisi ve maliyet etkinliğini geliştirir. 

Özellikler:

Başlangıç paketinde bulunan iPECS UCP 100 ana kabinet, 6 kanal VoIP yani IP dış hat, 30 adet dahili abone kapasitesi ile birlikte gelmektedir. Kart ve lisans ilaveleri ile iPECS UCP toplam 2.400 aboneye kadar büyüyebilmektedir. 120 dakika mesaj kayıt süresine sahip 8 kanal telesekreter özelliği kullanıcısına bırakılan sesli mesajları tanımlı e-mail adreslerine de gönderebilmektedir. Akıllı telefon ve PC entegrasyonu sağlayan UCS uygulaması ise 2 kullanıcı lisansı ile ücretsiz kullanıma hazırdır. 2 Adet (Click to Call) Tıkla Ara lisansı, 3 adet 13 katılımlı telekonferans odası, gelişmiş IVR, bekleyenlere sırasını dinamik olarak bildirim gibi özellikler sistemle gelen ücretsiz özelliklerdir.